Bursaspor’dan yıllardır kimse bizi aramadı

Yıllardır ekmeğini Anadolu’dan çıkaran Bursalı antrenör Tahsin Tam, dert yandı

Bursaspor’dan yıllardır kimse bizi aramadı

Futbolun her kademesinde bulunduğu ve özellikle oyuncu portföyü konusunda kendisini geliştirdiğini ifade eden Tahsin Hoca ‘Bursaspor dışarıda çalışan kendi  antrenörlerinden faydalanmalı diye düşünüyorum’ dedi. 

OLAY TV’nin ekran klasiği FİNAL önceki akşam Tahsin Tam’ı konuk etti. Bursa’yı yıllardır dışarıda başarıyla temsil eden Tahsin Hoca, en son Tamer Tuna ile birlikte Sivasspor’da görev yaptı. Birbirinden çarpıcı tespitlerde bulunan genç antrenör ilk olarak bu sezon büyük çekişmeye sahne olan Spor Toto Süper Ligi değerlendirerek ‘Bu yılı 2009-2010 sezonuna benzetiyorum. O dönem Bursaspor şampiyon oldu. Şimdi de Anadolu takımları çıkışta. Sezon sonunda farklı bir tablo ortaya çıkabilir. Herkes sürprizlere hazır olsun’ dedi. 

SAİVET 10 NUMARA DEĞİL

Bursaspor’un bu sezonki durumunu da değerlendiren Tahsin Tam ‘Bursaspor’un son 2 sezonda yaşadığı sıkıntıları bu sezon yaşayacağını zannetmiyorum. Ancak takımın transfere ihtiyacı var. Göztepe karşısındaki görüntü eksikleri ortaya koydu. Forvet, kanat ve hücum ağırlıklı bir orta saha oyuncusuna kesinlikle ihtiyaç var. Saivet bir 10 numara değil. İyi bir 8 numara. Ondan 10 numaranın yaptığı işleri beklemek hata olur.’ diye konuştu. 

EKSİKLİK YAŞANIYOR

Futbolun her kademesinde bulunduğu ve özellikle oyuncu portföyü konusunda kendini geliştirdiğini ifade eden Tahsin Hoca ‘Gaziantepspor’da uzun yıllar bu işi yaptım. Futbol gözümün iyi olduğuna inanıyorum. Bursaspor bizim yuvamız. Uzun yıllar alt yapıda görev yaptım. Ancak kulüpten hiçkimse bizi transfer konusunda aramadı. Bursaspor dışarıda çalışan Bursalı antrenörlerden faydalanmalı diye düşünüyorum. Futbolda iletişim her zaman çok önemli. Bence Bursaspor bunun eksikliğini yaşıyor’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X