Bursaspor’un borçları için radikal teklif

Bursaspor’u önümüzdeki dönemde zorlu bir süreç bekliyor. Futbolcular ve teknik ekip yeşil sahada süper lige yeniden yükselmek için savaşırken, yöneticiler de klübü mali olarak düze çıkarmanın mücadelesini verecek.

Bursaspor’un borçları için radikal teklif

Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesinde Bursaspor’u ekonomik olarak düze çıkaracak ilginç ve radikal bir teklife yer veriyor. Teklifin sahibi CHP İl Başkanı ve Nilüfer Belediye Başkanı. Ancak söz konusu teklifin gerçekleşmesi zor görünüyor.

CHP’liler Bursaspor borcu için ne teklif ettiler?

Bursa protokolü, Bursaspor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Mesut Mestan ve yönetim kuruluna destek ziyareti yaptı geçen hafta.

Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve parti temsilcilerinin de olduğu toplantıda kamuoyuna yansımayan son derece ilginç bir teklif geldi CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’den.

CHP’liler, Bursaspor’un 400 milyonu aşan borcunu tek kalemde silmek için Özlüce Tesisleri’ndeki 80 dönümlük arsanın satılıp, tüm borçların ödenmesi teklifini yapıyor.

Bunun için önce söz konusu arazi plan değişikliğiyle ticari alana dönüştürülecek ardından ihaleye çıkılarak satılacak.

Bursaspor da antrenmanını Vakıfköy Tesisleri’nde yapacak.

CHP’lilerin hesabına göre, Hazine arazisinin değeri en az 400 milyon lira.

Bu da tüm borçları neredeyse sıfırlıyor.

Peki iktidar cephesi teklif için ne demiş?

Birkaç nedenden dolayı sıcak bakmamışlar.

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X