Bursaspor’un forma kol sponsoru Erikli oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’da forma kol sponsoruluğu için Erikli firması ile anlaşma imzalandı. 

Bursaspor’un forma kol sponsoru Erikli oldu

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyesi Onur Özselek, Erikli-Nestle Waters Türkiye Pazarlama Direktörü Tolga Ünvan, firmanın Türkiye teknik direktörü Sami Bulut ve Türkiye tedarik zinciri direktörü Raif Koral katıldı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ay, yaptığı konuşmada, son günlerdeki işbirliği anlaşmalarına iki sezondur birlikte oldukları çok önemli bir markayı daha eklediklerini söyledi. 

Yeni sezonda formaların kolunda Erikli’nin yer alacağını anlatan Ay,  şunları kaydetti:

”Erikli, daha önce olduğu gibi bu yıl da su sponsorluğumuzu yapmaya devam edecek. Bu topraklarda doğmuş, 50 yılı aşan yolculuğunda Bursa’dan Türkiye’ye, ülkemizden dünyaya açılan dev bir marka haline gelerek şehrimizin iftiharı olmuş Erikli’nin, bu sezon da kulübümüze omuz vermesi ve yanımızda durması bizleri son derece mutlu etti. Bu örnek dayanışma için hem su, hem de gurur kaynağımız Erikli’ye çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu anlaşma diğer firmalara da örnek olur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X