‘Bursaspor’un yanındayız’

Kongrede üyelere seslenen Başkan Alinur Aktaş ‘Burada 4 aday var. Herkesin üzerine düşeni yerine getirmesi gerekiyor. Şimdiden hayırlı olsun’ dedi.

‘Bursaspor’un yanındayız’

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kongrede bir konuşma yaptı. Aktaş, ‘Bursaspor Kulübü Başkanlığı ciddi bir yerdir. Bursaspor’u hepimiz çok seviyoruz. Burada 4 aday var. Herkesin üzerine düşeni yerine getirmesi gerekiyor. Ben 6,5 aydır Ali Ay Başkanımla çalışma fırsatı buldum. Ne zaman isterse arayabilir, aradı da. Gece gündüz fark etmez. Her zaman Bursaspor ’un yanındayız.’ diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN

Bursaspor’un büyük borçları olduğunu ifade eden Aktaş ‘Bu güzel stadyumun eksikleri var. Ama yapanda dan Allah razı olsun. Bursaspor’un borçları var. Her kulübün borçları var. Ama Bursaspor bir marka. Taraftarıyla, yöneticisiyle, basınıyla, işadamıyla… Herkesin üzerinde bir sorumluk var. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Bizim seçilecek adayımızın kararlarına saygımız sonsuz. Herkese şimdiden hayırlı olsun’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X