‘Bursa’ya hoşgeldiniz’ 

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Vali Yakup Canbolat ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç’ı makamlarında ziyaret etti.

‘Bursa’ya hoşgeldiniz’ 

DERYA DEMİR

Vali Can’ebolat’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Çağlar, “Bursa’ya hoşgeldinz. Başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi. 

Çağlar’ın, Vali Canbolat’ı ziyaretinde Olay Medya Yönetimi ve köşe yazarları da hazır bulundu.  Canbolat’a Bursa’yla ilgili bilgi veren Çağlar, “Bursa’ya hoşgeldiniz. Bursa, insanı, havası ve iklimiyle çok güzel bir şehir. Osmanlı’ya başkentlik yapmış tarihi bir şehir. Bursa sanayisiyle Türkiye’nin gözbebeği. Osmangazi Köprüsü ile İstanbul ile aramızdaki mesafe de kısaldı.

İzmir otoyolunda devam eden çalışmanın bitmesi ile Bursa daha cazip hale gelecek. Biz burada Bursa halkı olarak her zaman sizlere destek olacağız. İnşallah hizmetlerinizle övünürüz” dedi.

“ARKADAŞLARIMI YÜREKLENDİRİYORUM”…

Olay Medya’yla ilgili bilgi de veren Çağlar, “Olay Medya’nın yaşamasının en büyük nedeni sahiplenmektir. Ben her zaman arkadaşları yüreklendiriyorum” şeklinde konuştu. 

“BURSA’YA HİZMETKAR OLMAYA GELDİK”

Çağlar’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Canbolat ise, “Hep beraber Bursa’ya hizmet etmeye çalışacağız. Konya Valiliği öncesinde Hakkari Valiliği’ndeydim. Bursa benim Vali olarak 3’ncü, meslekte 12’nci yerim. Bursa’ya katkı sunabilirsek, hizmet edebilirsek bizim için şeref olur. Zatıalinizi ekibinizle birlikte burada görmekten şeref duyduk. 1 ay önce gelip Bursa’da göreve başladık.

Hep beraber Bursa’mıza, Bursa insanımıza ve ülkemize katkı sunabilirsek bu bizim mutluluğumuz olur. Bursa’ya hizmet etmeye geldik. Gücümüzün yettiği kadar hizmetimizi yapacağız. Bursa’nın sahipleri Osman Gazi ve Orhan Gazi’dir. Biz o kültüre hizmet edebilirsek o bizim bahtiyarlığımız olur. Bursa’ya hizmetkar olmaya geldik” şeklinde konuştu. 

TUĞGENERAL SARAÇ’A ZİYARET

Çağlar, daha sonra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç’ı makamında ziyaret etti ve şeref defterini imzaladı. Bu arada Tuğgeneral Saraç, günün anısına Çağlar’a, birlikte çektirdikleri fotoğrafı ve üzerinde jandarmanın amblemi bulunan ipek tabloyu armağan etti.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X