Bursa’ya örnek dostluk

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, 40 yıllık dostlarını Mercure Otel’de geleneksel hale gelen akşam yemeğinde ağırladı.

Bursa’ya örnek dostluk

RIDVAN DEMİR

Bursa’nın gözde turizm tesisi Mercure Otel, çok özel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, dostlarıyla geleneksel hale getirdiği buluşmasını Mercure Otel’de gerçekleştirdi.

Gecede 40 yıllık dostlarına seslenen Çağlar, ‘Bizim birbirimizden tek beklentimiz sevgi. Bu dostluk hiç bitmesin’ diye konuştu. Geceye katılan konuklar ise kendilerini kusursuz bir ev sahipliğiyle misafir eden Çağlar’a teşekkürlerini sunarak, ‘Dostlarını kadar seven ve bu şekilde ağırlayan başka biri daha yoktur. Bu dostluk Bursa’ya örnek olsun…’ dediler.

Eski günlerini yâd eden dostlar, solist Hübeyya Arun ve Güven Kartal orkestrası ile seslendirdiği şarkılar eşliğinde eğlendi.

Grubun güçlü sesleriyle dikkat çeken isimleri Sedat Akgün, Ayhan Barışıcı, Murat Yuvakuran ve Nuri Karaca, gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkıp dostları için şarkılar söylediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X