Bursa’ya sahip çıkmalıyız

Aktaş’ın, vatandaşlarla aynı sofra etrafında bir araya gelip, sorunları yerinde dinleme amacıyla Bursa’da da uygulamaya başladığı ancak Ramazan ayı ile birlikte ara verilen Bereket Sofrası, okulların açılmasıyla birlikte Yıldırım’daki tarihi Yeşil İmareti

Bursa’ya sahip çıkmalıyız

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Sabah namazını Yeşil Cami’de kılan Başkan Aktaş, daha sonra vatandaşlarla birlikte Yeşil İmaretine geçti. Simit, peynir, zeytin ve çaydan oluşan sabah kahvaltısı vatandaşlarla yapılan sohbetle bereketlendi.

Kahvaltının ardından vatandaşlara seslenen Başkan Aktaş, konuşmasında birlik beraberlik mesajları verdi. 
Konuşmasında Bursa’da hayata geçirdikleri çalışmalara da değinen Başkan Aktaş, ulaşım başta olmak üzere her alanda yoğun bir çaba içinde olduklarını ve önemli mesafeler kat ettiklerini hatırlattı.

Bursa gibi Osmanlı’ya 130 yıl başkentlik yapmış, maneviyatı yüksek bir şehirde sadece kent yöneticilerine değil, tüm vatandaşlara önemli sorumluluklar düştüğünü ifade eden Başkan Aktaş, “Birilerine göre abdestsiz gezilemeyecek bir şehirde yaşıyoruz. Balkanlardan Kafkaslara kadar farklı coğrafyalardan, Türkiye’nin 30-40 farklı şehrinden gelip, Bursa’da toplanmışız. Bursa’ya hep birlikte sahip çıkmalıyız. Öncelikle iyi vatandaş olacağız, kurallara uyacağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X