Bursa’ya şehit ateşi düştü

Suriye’nin Afrin bölgesinde bir binada arama-tarama faaliyetleri sırasında teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Taner Çobanoğlu, şehit oldu.

Bursa’ya şehit ateşi düştü

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terörislerden temizlenen Suriye’nin Afrin bölgesinden şehit haberi geldi.

Bugün saat 15.10’da Afrin’e bağlı Dermeşkanlı Köyü’nde bir binada yapılan arama sırasında teröristler tarafından tuzaklanan bir el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bölgeye Kayseri’de bulunan 1’inci Komando Tugay Komutanlığı’nden giden Piyade Uzman Çavuş Taner Çobanoğlu, şehit oldu.

Acı haber şehidin Kayseri’de oturan eşi Yasemin Çobanoğlu ile Bursa’nın Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi’ndeki baba ocağına verildi. 

Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin cenazesi namazının, cuma günü ikindi namazını müteakiben Bursa Mihraplı Camisi’nde kılınacağı ve ardından Hamitler Şehitliğine defnedileceği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X