Bursa’yı ‘Anadolu Ateşi’ sardı

Anadolu Ateşi Bursa’da efsanevi Troya gösterisi ile göz kamaştırdı

Bursa’yı ‘Anadolu Ateşi’ sardı

Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı Anadolu Ateşi, Merinos Kültür ve Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. 92 kişilik ekibin yaptığı gösteriyi Bursalılar büyük hayranlıkla izledi. Kaynağını Anadolu’nun kültür ve tarihinden alan topluluğu, binlerce kişi izledi.

Konser öncesi açıklamalarda bulunan Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, “Anadolu Ateşi’nin Troya isimli oyunu Bursa’ya ilk kez geliyor. Bursa’ya daha önce Anadolu Ateşi’yle geldik. Troya oyununu Bursa’da ilk kez oynayacak daha sonra ise kıvılcım ile Bursa’ya geleceğiz. Bir dönem burada okul açıp buradan da dansçı yetiştirmiştik. Hali hazırda Anadolu Ateşi’nde birkaç dansçımız var. Bursa Troya ve Troya has bölgesi için önemli bir yer, mitolojik karakterlerin olduğu bir yer. Bursa’da yaşayan burada üniversite okuyan, lise okuyan öğrencilerimiz var heyecanlıyız güzel bir gösterinin olduğunu düşünüyorum” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X