BUSİAD sınıfı staja hazır

Üretimin, teknik bilgi ve vasıflı insan gücüyle var olacağı bilincinden hareket eden BUSİAD 2017 yılında Teknik Eğitimi İyileştirme Projesi kapsamında, Hayri Terzioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde uygulamaya koyduğu BUSİAD Sınıfı öğrencileri staja

BUSİAD sınıfı staja hazır

Üretimin, teknik bilgi ve vasıflı insan gücüyle var olacağı bilincinden hareket eden Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’nin (BUSİAD), 2017 yılında Teknik Eğitimi İyileştirme Projesi kapsamında, Hayri Terzioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde uygulamaya koyduğu BUSİAD Sınıfı öğrencileri staja hazır. Gelecek yıl, 12’inci sınıf olacak 29 öğrenci, BUSİAD üyesi Bosch, Oyak- Renault, Mastaş, Canel Otomotiv, Doğu Pres, Ünver Grup ve Chassis Brakes gibi şirketlerde staj yapma imkanı bulacak. CNC ve bakım alanlarında eğitim gören BUSİAD sınıflarına, yapılan protokol çerçevesinde gelecek yıl bir yenisi daha eklenecek. Halen 10 ve 11’inci sınıfta toplam 62 öğrencinin olduğu uygulama böylece gelecek yıl 10-11 ve 12’inci sınıflarda yaklaşık 90 öğrenciye çıkmış olacak.
.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X