Bütçemiz 12 milyon TL

Basketbol AŞ Başkanı Sezer Sezgin, potada yeni sezona Bursaspor’un damga vuracağını söyledi 

Bütçemiz 12 milyon TL

Sezgin, takımın durumunun bayram sonrasında yapılacak sponsorluk görüşmeleriyle netleşeceğini ifade ederken, “Büyük ihtimalle istediğimiz rakama ulaşacağız’ dedi.

Yeni sezonda Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Bursaspor’da sponsorluk arayışı sürüyor… Futbol takımındaki sıkıntılardan etkilenmemesi için  Basketbol AŞ’yi hayata geçiren yeşil beyazlılarda Sezer Sezgin iddialı açıklamalar yaptı. Bursaspor AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin, başantrenör Arda Vekiloğlu ile devam edeceklerini açıklarken, “Rakiplerimizin çekinerek geleceği bir deplasman olacağız” dedi. Futbol takımımın ligden düşmesi nedeniyle basketbol takımının Süper Lig’e yükselmesinin sevincini doyasıya yaşayamadıklarını ifade eden Sezer Sezgin, şöyle devam etti:

3-4 OYUNCUYU TUTMAK İSTİYORUZ

“İlk hedefimiz ligde kalıcı olmak, lige değer katmak, taraftarımızın baskısıyla rakiplerimizin çekinecek geleceği bir deplasman olmak. Geride bıraktığımız sezon boyunca bir kez ihtar aldık. Aynı fair-play ruhunu Basketbol Süper Ligi’nde de sürdüreceğiz. Bütçemiz bayramdan sonra sponsorlarla yapılacak görüşmelerden sonra belli olacak. Büyük olasılıkla 12 milyon TL civarında olacak. Başantrenörümüz Arda Vekiloğlu ile devam ediyoruz. Geçen sezonki kadromuzdan da 3-4 oyuncuyu tutmayı planlıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X