BUTGEM’de başvurular başladı

Bu yıl 40 farklı alanda 100’e yakın eğitim programı düzenleyecek olan BUTGEM’de 2019-2020 dönemi kayıtları başladı. Merkezden yapılan açıklamada, son başvuru tarihinin 6 Ekim olduğu belirtildi.

BUTGEM’de başvurular başladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (BUTGEM), yeni eğitim dönemi için daha zengin ve nitelikli bir eğitim programı hazırladı. Bursa iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda eğitim çeşitliliğini her eğitim döneminde artıran merkez, bu yıl 40 farklı alanda 100’e yakın eğitim programı düzenleyecek. Tekstil, otomotiv, metal-makine, bilişim teknolojileri, endüstriyel otomasyon ve hizmet sektörlerine yönelik eğitim programları hazırlayan BUTGEM, Bursa iş gücü piyasasına yeni kalifiye elemanlar yetiştirmeyi hedefliyor. Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) içerisinde 12 bin metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösteren merkezde meslek edindirme eğitimleri gündüz, meslek geliştirme eğitimleri ise akşam ve hafta sonları düzenlenecek şekilde planlandı. Ortalama 4 ay sürecek eğitimler arasında web tasarımdan Android ile mobil programlamaya, tekstil desen tasarımından CNC operatörlüğüne kadar farklı branşlar yer alıyor.

6 EKİM’DE BİTİYOR

BUTGEM’de bu yıl ilk kez hizmet sektörüne yönelik eğitim programları düzenlenecek. E-Ticaret ve E-Pazarlama, Genel İşletmecilik ve Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği ilk etapta başvuru alınacak alanlar arasında yer alıyor. Bu yıl ayrıca iş dünyasından gelen taleplere göre şekillenecek butik kurslarla da çalışanların uzmanlaşmasına destek olacak olan merkezin bünyesinde yabancı dil eğitimleri de gerçekleştirilecek. BUTGEM’in 2019-2020 eğitim dönemi başvuruları 6 Ekim tarihinde sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X