Butso Terörü Lanetledi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, terör olaylarını lanetledi. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, terör olaylarını lanetledi, vat…

Butso Terörü Lanetledi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, terör olaylarını lanetledi. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, terör olaylarını lanetledi, vatan uğruna şehit düşen şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, şehit yakınları ve Türk Milleti’ne de baş sağlığı temennilerinde bulundu. Ülke üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını belirten Keyik, “Bu oyunları bozmalıyız. Gün, kardeşlik günüdür. Ayrışmaya yer bırakılmaması gerekir. Her şeyden önce gün, birlik-beraberlik günüdür. Gün Kardeşlik günüdür. Tepkilerimiz, ateşe benzin dökmek isteyen, ülkemizi yangın yerine çevirmek isteyen, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen oyunları bozmak içindir. Asla yangına körükle gitmemeliyiz. Halk olarak, gençler olarak bizler terörle mücadele topluluğu değiliz. Terörle mücadele devletin işidir. Askerimiz, polisimiz, görevlerini yapmaktadır. Bizim işimiz, provokasyonlara gelmeyerek, askerimizin ve polisimizin ardında, moral kaynağı olmaktır” dedi. KARDEŞLİK, KUCAKLAŞMA Keyik şöyle devam etti, “Bugün bir tek şeye ihtiyacımız var; kardeşlik. Terörün korktuğu, Kardeşlik ve kucaklaşma. Hangi terör bir milleti ve hele Türk Milleti’ni tek, tek öldürerek bitirmeyi düşünebilir?. PKK’nın, IŞİD’in ve üzerimize salanların, yegane korkusu, milletimizin kardeşliği ve sağduyusudur. Kardeşlik içinde olacak, oyunlara gelmeyecek ve kaosa geçit vermeyeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X