BUÜ Senatosu: Tek yüreğiz

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Senatosu, İdlib’deki saldırıda şehit düşen 33 Mehmetçik için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, ‘‘Ülkemizin savunması ve vatanın güvenliği için görev yapan kahramanlarımıza, insanlıktan nasibini almamış alçaklar tarafından kalleşçe saldırı düzenlenmiştir. Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosu olarak bu saldırıyı en ağır şekilde kınıyoruz” denildi.

BUÜ Senatosu: Tek yüreğiz

Şehit askerlerin ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileğinde bulunulan mesajda, Türk milletinin ve devletinin yapılan her saldırıya gerekli cevabı vereceğine inancın tam olduğunu vurgulandı.

‘DEVLETİN YÜRÜTTÜĞÜ HASSAS ÇALIŞMALARI DESTEKLİYORUZ…’

Mesajda, şunlar kaydedildi: ‘‘Türk Silahlı Kuvvetleri, sınır güvenliğini sağlamak ve mazlumlara kalkan olmak için İdlib’deki görevlerini sürdürmektedir. Yapılan anlaşmalar ve ortak mutabakata bağlı kalınarak yürütülen bu operasyon, bir takım şer odakları ve kural tanımaz rejim güçleri tarafından sonlandırılmaya çalışılmaktadır. Ülkemizin sınır güvenliği ve milletimizin bekası açısından devletimizin yürüttüğü bu hassas çalışmaları Bursa Uludağ Üniversitesi olarak sonuna kadar destekliyoruz. Devletimiz bu insanlık dışı saldırının karşılığını ivedilikle ve misliyle verecektir. Milletimiz, bu elim gelişme karşısında sağduyulu olmalı ve devletimizin yanında yer almaya devam etmelidir. Türkiye’yi haklı mücadelesinde hiçbir güç yolundan çeviremeyecektir. Yüce Türk milletinin başı sağ olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X