Büyük mutluluk

Judo Süper Ligi’ne yükselen Bursagücü’nde Başkan Hayrettin Özbağkıran, “Hentbol ve sutopundan sonra en üst ligde mücadele ettiğimiz için mutluyuz” dedi.

Büyük mutluluk

Bursagücü Kulübü Başkanı Hayrettin Özbağkıran, Bursa’yı, sutopu ve hentbolun ardından judoda da süper lig seviyesinde temsil edecekleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Özbağkıran, Bursa’da düzenlenen Judo 1. Lig final müsabakalarında bayan takımının çok iyi mücadele ettiğini, 33 puanla ikinci olarak Süper Lig vizesi aldığını belirtti. Judo Süper Lig’de de çok başarılı olacaklarına inandıklarını vurgulayan Özbağkıran şunları söyledi:

DESTEK GÖREMEDİK

“Tamamına yakını altyapıdan yetişen çok başarılı sporcularımız var. Milli sporcularımız var. Sporcularımızın yakın gelecekte Avrupa ve dünya şampiyonalarında önemli başarılara imza atacağını düşünüyorum.” Özbağkıran, kulüp olarak futbol dışı branşlara yöneldiklerini dile getirerek, “Bursa’yı, sutopu ve hentbolun ardından judoda da süper lig seviyesinde temsil edeceğimiz için mutluyuz. Kısıtlı bütçemizde pek çok branşta faaliyet gösteriyoruz. Henüz kentten istediğimiz desteği alamadık. Ancak ilerleyen süreçte kent dinamiklerinin kulübümüzü destekleyeceğini umuyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X