Büyük patronlar Uludağ yollarında

Çin’in dünya devi şirketlerinin Türkiye yöneticileri Bursa’yı ve Uludağ’ı gezdi.

Büyük patronlar Uludağ yollarında

Çin’in dünya devi şirketlerinin Türkiye yöneticileri cuma günü Bursa’daydı.

Zirveye doğru 5 kilometrelik keşif yürüyüşü yapan Çinli işadamı heyeti, ulu çam ağaçları arasındaki yürüyüşte Uludağ’dan çok etkilendi.

CEO’lar Uludağ ve Bursa’yı daha çok tanıtıp Çinli turistlere yazları doğa yürüyüşleri, kışları da kayak için önerme kararı aldı.

Haberi, Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Çin’in dev şirketlerinin CEO’ları Uludağ’da ‘keşif yürüyüşü’ yaptı

Daveti… Çin Halk Cumhuriyeti Fahri Konsolosu olan Bursalı işadamı Nejat Yahya yaptı. Organizasyonu da Çin’in Ankara Büyükelçiliği Ticaret Ateşesi Huang Songfeng üstlendi.

Çin’deki devlet geleneği, diplomatların göreve gidecekleri ülke dilini konuşup geleneklerini bilmesini gerektiriyor. O nedenle, ülkemizdeki diğer Çinli diplomatlar gibi Ticaret Ataşesi Songfeng de iyi derecede Türkçe biliyor.

Hatta…

Kendisine Doruk Bey olarak sesleniliyor.

İşte…

Doruk Bey adıyla kendini bizden gören Songfeng’in çağrısıyla, İstanbul’da yaşayan Çinli İşadamları Derneği Başkanı Xiangyong Xie harekete geçti.

Böylece…

Çin’in dünya devi şirketlerinin Türkiye yöneticileri cuma günü Bursa’ya geldi.

Heyette…

ICBC (Turkey) Bank, CPI Power Engineering Co Turkey, Power Construction Corpora Of China, Avic International, Cosco Shipping Developmnet Co., Huwai Turkey, Bank Of China, HNA Group, Sienohydro Corporation, Hikvision Digital Technology Co., FiberHome Technologies Group, Sinosteel Equipment & Engineering Co.(Turkey), Powerchina Nuclear Engineering Co., Powerchina Huadong Engineering Co., China Energy Engineering Group Heilongjiang Energy Engineering Co. (HEEC), China Energy Engineering Group Northeast No.1 Electric Power Construction Co. (NEPC), Emba Power, Kumport Limaün Hizmetleri ve Lojistik, Baoshan Iron & Steel Co., Zhejiang Dahua Technology Co., Jiangsu Zhongtian Teknology Co. gibi dünya devi şirketlerin Türkiye genel müdürleri ve CEO’ları yer aldı.

► Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısını okumak için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X