Büyük şaşkınlık yarattı! Çocuklar Duymasın zar zor…

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan yılların klasiği Çocuklar Duymasın dizisinin durumu düşündürüyor.

Büyük şaşkınlık yarattı! Çocuklar Duymasın zar zor…

Geçen sezon Pazar günleri izleyici kitlesini zar zor da olsa yakalayan dizi, yeni sezonda Çarşamba’ya alınmıştı.

Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul gibi iki iddialı dizinin karşısına Çocuklar Duymasın ile çıkmak pek de akıl karı değildi.

Bunun ne kadar hatalı bir karar olduğu 7 Kasım reyting sonuçlarıyla belgelenmiş oldu.

Önceki haftalarda idare eden dizi, dün akşam adeta cin çarpmışa döndü.

31 Ekim’deki bir önceki bölümüyle totalde 9. olan dizi, dün akşam Diriliş Ertuğrul’un da başlaması ile 10 basamak aşağıya düşerek 19. olabildi. Geçen haftaya göre kaybedilen yüzde 30 civarındaki puan önemli bir gerilemeydi.. Dünün sonuçları totalde dizinin durumunun kritik bir noktaya geldiğini gösteriyor.

AB kategorisinde ise geçen hafta 6. sırada yer alan ve iyi de bir reyting alan Çocuklar Duymasın, dün akşam ise tam 15 sıra düşüş yaşayarak 21. oldu ve büyük şaşkınlık yarattı. Geçen haftadan bu haftaya kayıp yüzde 40’lık bir orana kadar çıktı.

Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz’in karşısında zaten başka bir dizi getirmek çok da akıllı bir adım değil. Ayrıca tv8’de dün akşam çok renkli bir bölümle ekranda olan Jet Sosyete dizisi de Çocuklar Duymasın’ın bu düşüşünde pay sahibi gibi görünüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X