Büyükataman:Harekatı destekliyoruz

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, partisinin Gemlik ve Nilüfer ilçe teşkilatlarının düzenlediği genişletilmiş ilçe divan toplantısına katıldı.

Büyükataman:Harekatı destekliyoruz

Toplantıda, partiye üye olan 187 kişiye rozet takıldı. Zeytin Dalı Harekatı’nın geç kalınmış olmasına rağmen fiiliyatta olması gereken bir harekat olduğunu ifade eden Büyükataman, ‘Terörle mücadele konusunda hükümetin sonuna kadar yanındayız.

Münbiç ve devamında Kandile Türk bayrağı dikilene kadar sürmesini diliyor ve destekliyoruz’ dedi.
Büyükataman, ‘MHP’yi baraj altında kalacağı dedikodularıyla yıpratmaya kalkışanlar, şimdilerde seçim barajı sıfırlansın açıklaması yapıyorlar. Bu birliktelikle seçim barajı artık 50+1 olmuştur’ ifadesini kullandı.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Nilüfer’de partisinin genişletilmiş ilçe divan toplantısında da, 26 maddelik anayasa değişikliği teklifine ilişkin değerlendirme yaptı.

CHP’ye yüklenen Büyükataman, “Yarın (bugün) itibariyle Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP’nin öncülüğünde hazırlanmış olan bu 26 maddelik anayasa değişiklik teklifini görüşmeye başlayacak. CHP süreci sulandırmak, olabildiğince uzatıp ve becerebilirse sabote etmek gibi bir kurnazlıkla yeni bir teşebbüste bulundu.

Siyasi partilerle seçim güvenliği konusunu görüşmek maksadına yönelik bir çalışma yaptığından bahisle bir haftadır Türkiye’yi meşgul ediyor. Pek çok siyasi partiyle görüştüler MHP’den de görüşmek için randevu talebinde bulundular. Biz bunun bir oyalama olduğunu iyi niyetli ve gerçekten samimi bir maksada yönelik teşebbüs olmadığına kanaat getirmiş olmamız nedeniyle görüşme teklifini kabul etmedik” diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X