Büyükelçi’nin eşinden skandal üzerine skandal! Ülkesine geri çağırıldı…

Belçika’nın Güney Kore Büyükelçisi kariyerinin en zor dönemlerini yaşıyor. Kısa süre öncesine kadar dost bir ülkede başarıyla görev yapmakta olan Büyükelçi’nin başı eşinin vukuatlarıyla dertte. Ayrıntılar haberimizde…

Büyükelçi’nin eşinden skandal üzerine skandal! Ülkesine geri çağırıldı…

Belçika’nın Güney Kore Büyükelçisi Peter Lescouhier, ülkesinin dışişleri bakanlığı tarafından Brüksel’e geri çağırıldı.

“Daha fazla gecikmeden” uygulanacak bu kararın sebebi ise ne Lescouhier’nin işinde kötü olması ne de iki ülke arasında yaşanan bir diplomatik gerginlik. Aksine Belçika Dışişleri Bakanlığı, Kore Cumhuriyeti’yle olan mükemmel ilişkilerin devamlılığı adına böyle bir karar alındığını bildirdi.

Zira Lescouhier’nin geri çağırılmasının nedeni, eşi Xiang Xueqiu’nun sık sık kavgalara karışıp tanımadığı kişilere fiziksel şiddet uygulaması ve bunun ikili ilişkilerde tansiyona yol açan skandallar yaratması…

MAĞAZADA GÖREVLİLERİ TOKATLADIĞI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Xiang’ın ilk vukuatı bu yıl 9 Nisan tarihinde meydana geldi. Kadının Seul’de bir mağazada çalışan görevlilere tokat attığı güvenlik kamerası görüntüleri 21 Nisan tarihinde başta Güney Kore ve Belçika olmak üzere gündeme bomba gibi düştü.

O dönem yayımlanan haberlerdeki detaylara bakılırsa, olay günü Xiang bir mağazada alışveriş yapıyordu ve üzerinde mağazada satılan markanın ürettiği bir ceket bulunuyordu. Kadın birkaç giysi denedikten sonra ceketi üzerine giyip kasaya uğramadan çıktı. Mağaza görevlilerinden biri de kadının ceketi çaldığını sandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X