Büyükorhan ekonomik  olarak gelişecek

Büyükorhan Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın ilçede istihdama katkı sağlamak amacıyla özel bir firma tarafından Yenice mahallesinde açılan tekstil atölyesini ziyaret etti. 

Büyükorhan ekonomik  olarak gelişecek

AYDIN KURMUŞ  

Ziyaret sırasında çalışanlarla da sohbet eden Kaymakam Saygın, bu tür işyerleri sayesinde istihdam sağlanacağını, ilçedeki işsiz sayısının düşeceğini ve göçün önlenebileceğini söyledi. Kaymakam Saygın, “İlçede göçü önleyici, işsizliği azaltıcı birçok tedbirler alınmakta. Devletimiz tarım ve hayvancılığa büyük önem vermekte. Büyükşehir Belediyesi de yine hayvancılığa katkı sağlamak amacıyla büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürerek destek vermekte. Bu bağlamda bu işyeri ve benzeri istihdam sağlayan işyerlerinin çoğaltılarak ilçenin ekonomik olarak güzel günlerin beklediğini , Kaymakamlık olarak da ellerinden geldiğince destek olacağız” dedi.

Kaymakam Saygın Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve tadilatı yapılarak bir ay önce faaliyete geçen tekstil atölyesini  ilçeye kazandırdıkları için atölye sahiplerine de teşekkür etti. 

Atölye yetkilileri de ilk olarak burada 20 personel ile faaliyete başladıklarını, hedeflerinin kalifiye elemanlar yetiştirerek önümüzdeki aylarda kapasiteyi artırmayı ve aşama aşama daha büyük bir tesis seviyesine ulaşmak olduğunu ifade ettiler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X