Büyükşehir Efeler gibi: 3-0

Bursa ekibi, ilk kez mücadele ettiği AXA Sigorta Voleybol Efeler Ligi’ndeki ilk sınavında evinde Arhavi Voleybol’u mağlup ederek sezona güzel bir başlangıç yaptı.

Büyükşehir Efeler gibi: 3-0

RECAİ UYSAL

Bu sezon AXA Sigorta Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, evinde Arhavi Voleybol’u 3-0 mağlup etti. Bursa ekibi, karşılaşmada rakibine üstünlük sağlayarak ilk kez mücadele ettiği lige güzel bir başlangıç yaptı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde file önünde etkili gözüken yeşil beyazlılar, bu sette zorlansa da rakibine 33-31 üstünlük sağladı. Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette rakip hücumları durdurmakta sıkıntı yaşamadı.

ÜSTÜN GÖZÜKTÜ

Müsabakanın ikinci setinde de rakibine 25-19 üstünlük sağlayan Bursa ekibi, durumu 2-0’a getirmeyi bildi. Karşılaşmanın üçüncü seti de büyük heyecana sahne oldu. Setin büyük bölümünde önde olan yeşil beyazlılar, son bölümde sıkıntı yaşadı. Büyükşehir Belediyespor, yine de nefes kesen sette rakibine 29-27 üstünlük sağlamayı bildi. Bursa ekibi, bu sonuçla maçtan 3-0 üstün ayrılarak sezona galibiyetle başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X