Büyükşehir takipte: 89-75

Bursa ekibi, evinde Bayraklı Belediyespor engelini de rahat geçti ve Kadınlar Basketbol Ligi’nde ikinci sıradaki yerini korudu.

Büyükşehir takipte: 89-75

RECAİ UYSAL

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Büyükşehir Belediyespor, evinde Bayraklı Belediyespor’u 89-75 mağlup etti. Şahin Başol Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada oldukça üstün bir oyun sergileyen Bursa ekibi, aldığı galibiyetle ikinci sıradaki yerini korudu. Rakibi karşısında ilk çeyreği 37-19 önde tamamlayan yeşil beyazlılar, karşılaşmanın ikinci yarısına 54-39 önde girdi.

İZİN VERMEDİ

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Büyükşehir Belediyespor, farkın azalmasına izin vermedi. Rakip potada etkili gözüken Bursa ekibi, dördüncü periyoda 76-56 önde girerken, son çeyreğin başında sıkıntı yaşadı. Bir ara farkı 9 sayıya kadar düşse de çabuk toparlanan Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 89-75 galip ayrılmayı bildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X