Büyükşehir’den Ayvacık Baraj Gölü’ne Küçük Gezi Teknesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ayvacık ilçesinde Samsunum 2 gemsinin yanı sıra hizmet verecek olan küçük gezi teknesini baraj gölüne indirdi. Bakan…

Büyükşehir’den Ayvacık Baraj Gölü’ne Küçük Gezi Teknesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ayvacık ilçesinde Samsunum 2 gemsinin yanı sıra hizmet verecek olan küçük gezi teknesini baraj gölüne indirdi. Bakanlar Kurulu kararı ile 2010 yılında turizm bölgesi ilan edilmesi ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve İlçe Belediye Başkanı Mustafa Belur ilçeyi en iyi şekilde dünyaya tanıtmak için kolları sıvadılar. Son 2 yılda turizm noktasında önemli projelere imza atılan ilçede yerli ve yabancı turistlerin her türlü sosyal aktiviteleri rahatlıkla yapabileceği birçok çalışma başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Samsunum 2 ismi verilen gezi turu gemisi Suat Uğurlu Baraj Gölü’ne indirilerek ilçeye kazandırıldı. Gemi, ilçeye gelen yerli ve yabancı misafirlerin baraj gölünde eşsiz doğa manzarası eşliğinde gezi yapmalarına imkan sağlıyor. Daha önceki konuşmalarında Samsunum 2 gemisinin yanı sıra birkaç tane küçük gezi teknesini de ilçeye kazandıracağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bu sözünü tuttu. Aile gruplarına ve küçük gruplara, Samsunum 2 gemisinin yanı sıra baraj gölünde hizmet verecek olan küçük gezi teknesi göle indirildi. Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanım ve kıymetli büyüğüm Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın turizm konusunda ilçemize katkıları oldukça büyüktür. Turizm amaçlı Samsunum 2 gemisini ilçemize kazandırarak gelen misafirlerimizin muhteşem doğa eşliğinde baraj gölümüzde gezi turu yapmalarına olanak sağlamış, bu vesile ile ilçemiz turizmine canlılık katmıştır. Bunun yanı sıra küçük ölçekte gezi teknesini de ilçemiz baraj gölüne indirerek aile gruplarının ve küçük grupların istekleri doğrultusunda Samsunum 2 gemisinin yanı sıra baraj gölümüzde misafirlerimize hizmet vermesine imkan sağlamıştır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X