Büyükşehirden emniyete destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Emniyet Müdürlüğü’ne tayin olan Selami Yıldız’ı ağırladı.

Büyükşehirden emniyete destek

Başkan Altepe, tarihi belediye binasındaki görüşmede, Bursa’nın sosyo-kültürel yapısı ve huzuru sağlamak üzere resmi kurumlarca yapılan çalışmalar gündeme geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İçişleri Bakanlığı’nın son genelgesine göre Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Selami Yıldız’a yeni görevinde başarılar diledi. Emniyet denilince akla huzurun geldiğini, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’daki bütün çalışmaları huzuru sağlamak için yaptıklarını söyleyen Başkan Altepe, bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü’nün en büyük destekçisinin yine Büyükşehir Belediyesi olduğunu dile getirdi.


Bugüne kadar emniyetin hiçbir talebini geri çevirmediklerini, Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine ne düşerse yerine getirdiklerini vurgulayan Altepe, bundan sonra da aynı anlayışın hakim olacağını ifade etti. Huzurun bir şehirdeki en önemli olgu olduğunu, huzurun olmadığı ortamda güvenlikten, yaşamaktan bahsedilemeyeceğini vurgulayan Başkan Altepe, “Şehrin en önemli ihtiyacı huzur. Bizim sloganımız da zaten ‘Huzur şehri Bursa’. Huzurun olmadığı ortamda hiçbir şeyden bahsedemezsiniz. Her türlü üretim, gelişme huzur ortamında kendini gösteriyor” dedi.


Daha önce İl Emniyet Müdürlüğü’nün motosikletlerini temin ettiklerini, bundan sonra da gerektiği yerde müdahil olacaklarını söyleyen Başkan Altepe, “Bizim projelerimiz şehrin huzuruna, her açıdan gelişimine yönelik. Her yapılan sosyal tesis bile, bulunduğu bölgede bir anlamda huzuru sağlıyor. İnşallah İl Emniyet Müdürümüzle birlikte Bursa’da ortak çalışacağımız çok konu var” diye konuştu.

Çiçeği burnunda İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre 21 ilin emniyet müdürünün değiştiğini, 15 ilin emniyet müdürünün de merkeze alındığını kaydetti. Bursa’nın da değişen iller arasında bulunduğunu hatırlatan Yıldız, “Allah hayırlı etsin. Bursa(mız için hizmete bundan sonra biz devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Görevlendirme sonrasında en büyük desteği Büyükşehir Belediyesi’nden beklediklerini, Başkan Altepe’nin olumlu yaklaşımının kendilerini heyecanlandırdığını dile getiren İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, yaklaşan genel seçimler öncesinde atılan bu adımların önemli olduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X