Büyükşehir’den İnegölspor’a takım otobüsü

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegölspor’a takım otobüsü hibe etti.

Büyükşehir’den İnegölspor’a takım otobüsü

Büyükşehir Belediyesi, spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegölspor’a tahsis edilen 45 kişilik takım otobüsünü törenle teslim etti. Altepe, otobüsün anahtarını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a verdi. Altepe, Bursa’yı tüm ilçeleri ve değerleriyle geleceğe taşıdıklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak İnegöl’de de gereken çalışmaları yapıyoruz. Her zaman geleceğe yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. İnegölspor’a takım otobüsü hediye ediyoruz, artık takımımız bu modern araçla deplasmanlara gidebilecek. Destek bizden başarı sporcularımızdan. Hedefimiz güçlü takımlarla başarılara koşmaktır. Bu otobüs de İnegölspor’u şampiyonluğa götürsün” diye konuştu.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin sporda da iddialı olduğunu sözlerine eklerken; İnegölspor için yaptırılacak olan yeni tesisin hazırlık çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş da Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Altepe’nin her zaman İnegöl’ün yanında olduğunu belirterek, Altepe’ye teşekkür etti. İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç de bu yıl PTT 1. Lige çıkmayı hedeflediklerini vurgulayarak, takıma jestinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Program takım otobüsünün önünde çekilen hatıra fotoğrafı noktalandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X