‘BVHO’ya kurumsal kimlik kazandırdık’

Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sinan Sağlam, 30 Eylül’de yapılacak olan kongre için Değişim ve Gelişim Grubu olarak yönetime yeniden aday olduklarını açıkladı.

‘BVHO’ya kurumsal kimlik kazandırdık’

Görev yaptıkları dönemde meslektaşlarının özlük haklarının korunması, çalışma koşullarının iyileştirilmesi başta olmak üzere bir çok kurumsal çalışmaya imza attıklarını ifade eden Sağlam, aynı duyarlılık ve azimle yönetime yeniden aday olduklarını vurguladı.

Veterinerlik mesleğinin geliştirilmesine yönelik eğitim çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetlerle de meslektaşları arasında bütünleştirici rol oynadıklarını belirten Sağlam, “Veteriner hekimlerin özlük haklarının korunmasına yönelik TBBM’de çalışma yaptık. Tarım İl Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol çerçevesinde sahada aşılama çalışmaları gerçekleştirdik. Meslektaşlarımızın yaşadıkları sorunlara kurumsal çözüm ürettik. Bugün şarbon hastalığının Bursa gündeminde bulunmamasının asıl nedeni, odamızın İl Müdürlüğü ile birlikte 5 yıldır sürdürdüğü aşı programıdır” dedi. 

TÜM ÜYELERE EŞİT MESAFEDEYİZ…

Topluma kaliteli veterinerlik hizmetleri sunulması için, mesleki gelişime yönelik eğitim çalışmalarının, odanın en önemli faaliyetleri arasında yer aldığının da altını çizen Sağlam, ‘Bursa Veteriner Hekimler Odası, Türkiye’nin en aktif odalarından biridir. Yeni dönemde de tüm meslektaşlarımıza eşit duruşumuz devam edecek. Üyelerimiz arasında dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirecek sosyal faaliyetler, toplam kaliteye yönelik sürdürülebilir veterinerlik hizmetleri üzerinde duracağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X