Çağlayan projeleri meclise anlattı

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan haziran ayı belediye meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, yaz döneminde ilçe genelinde yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak meclis üyelerine bilgi verdi.

Çağlayan projeleri meclise anlattı

NEVZAT OKUMUŞ

Haziran ayı içinde 4 ayrı ihale ile çalışmaların başlatılacağını belirten Neşet Çağlayan, “20 Haziran’da mesire alanları ihalesini yapacağız. Bu ihale kapsamında Gürle Dağı Yamaç Paraşütü Tesisleri, TOKİ Panayır Mesire Alanı, Yeni Devlet Hastanesi yanında mesire alanı, Hürriyet Mahallesi’nde yapılacak olan yeni tek tip büfeler yer alacak. 25 Haziran’daki yeni asfalt ihalesi ile aynı anda çalışmalar başlatılacak” dedi.

Çağlayan, Hürriyet Mahallesi’nde yapılacak olan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaat ihalesinin de 18 Haziran’da yapılacağını belirterek, “Mahallemize son derece modern ve ihtiyaca cevap verecek bir tesis kazandıracağız. Büyükşehir Belediyesi’nin Göl Sahil Projesi ile ilgili ilk etap çalışmasının ihalesi de 19 Haziranda yapılacak. Temmuz ayı ortalarından itibaren ise artık ilçemizin dört bir yanında başlatılacak vizyon projelerle kentin çehresi değişmiş olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X