Çağrışan’da Türkyılmaz’a davullu zurnalı karşılama

Mudanya Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, 31 mart yerem seçimlerine bir hafta kala Mürsel ve Çağrışan mahallelerine gitti.

Çağrışan’da Türkyılmaz’a davullu zurnalı karşılama

Yeni dönemdeki projelerini anlatmak ve meclis üyesi adaylarını tanıtmak için gittiği yerlerde Türkyılmaz’a CHP’li vekillerden de eşlik eden oldu.

Çağrışan mahallesinde davul ve zurnayla karşılanan Türkyılmaz, “1 Nisan’da yine güzel bir Mudanya sabahına uyanacak, baharı hep birlikte karşılayacağız” dedi. 

Önümüzdeki dönemin en önemli yatırımlarından birinin Çağrışan Mahallesi’nde belediyeye ait arazide hayata geçirilecek Çocuk Meyve Ormanı Projesi olduğunu kaydeden Başkan Türkyılmaz, yalnızca ilçenin değil, Bursa’nın buluşma noktası olacak yeşil alan ve meydanları hayata geçireceklerini söyledi. 

Mudanya’nın sahip olduğu tarımsal değerleri tüm dünyaya tanıtma adına yürütülen çalışmaların yeni dönemde artarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Türkyılmaz, istihdamın ve gelirin artırılmasını sağlayacak destek programı oluşturduklarını söyledi. 

PROJELERİ ANLATTI

Çiftçiye ekim, yetiştirme, ilaçlama, gübre kullanımı, aşılama, ürün toplama gibi bütün aşamalarda ücretsiz mühendislik desteği ve danışmanlık hizmeti sağlayacaklarını da belirten Türkyılmaz,  “Köylerimizde yetişen doğal ve organik ürünleri alıcısıyla buluşturacağız. Üreticinin elinde kalan ürünleri belediye olarak satın alıp, ihtiyacı olan ailelere dağıtacağız.

Benzin istasyonu projemizle, üreticimize mazot desteği sağlayacağız.  Hasköy mahallesinde 5 bin metrekare alanda kuracağımız soğuk hava deposu ile üreticinin emeği değer kazanacak. Tarımsal üretim ile kırsalın yeniden canlandırılması adına önemli bir projeyi daha yatırım planlamamıza aldık. Hasköy mahallesinde belediyemize ait 11 bin metrekare alanı, Hasköy Tarım Fuar ve Kongre Merkezi olarak planladık. Tüm Mudanya’mızın kullanımına açacağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X