Çakırlı’ya suni çim saha yapılıyor

Orhangazi Belediyesi’nin Mart Ayı Belediye Meclis toplantısı Neşet Çağlayan başkanlığında yapıldı.

Çakırlı’ya suni çim saha yapılıyor

Orhangazi Belediyesi’nin Mart Ayı Belediye Meclis toplantısı Neşet Çağlayan başkanlığında yapıldı. 4 maddenin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda Çakırlı’da yeni suni çim saha yapılması için Spor Genel Müdürlüğü’ne arsa tahsisi gerçekleştirildi.

Orhangazi Belediyesi’nin Mart Ayı Belediye Meclis toplantısı Belediye başkanı Neşet Çağlayan başkanlığında yapıldı. Mart ayı meclis toplantısında 4 adet gündem maddesi görüşülerek kabul edildi. Buna göre Mart ayı meclisinde Memur Boş Kadro Değişikliği ile Sözleşmeli Personel Çalıştırılması ve ücretinin belirlenmesi maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

ÇAKIRLI’YA YENİ SUNİ ÇİM SAHA YAPILIYOR

Orhangazi Belediyesi’nin daha önce Göl Spor Tesisleri bölgesine yapılması planlanan ancak DSİ ile uyuşmazlık yaşanması sonucu yapılamayan Suni Çim Saha’nın Çakırlı Mahallesi’ne yapılması kararlaştırıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından ödeneği hazırlanan Suni Çim Saha için Orhangazi Belediyesi Çakırlı Mahallesi’nde yaklaşık 6 bin 500 m2’lik bir arsanın tahsisini Spor Genel Müdürlüğü’ne yaptı.

Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü arsa tahsisinin ardından Çakırlı’daki Suni Çim Saha projesini de hayata geçirecek. Mart Ayı Meclis toplantısında ayrıca Hukuk İşleri Müdürlüğü Görev, yetki ve Çalışma yönetmeliği değişikliği görüşülmek üzere Hukuk Komisyonuna havale edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X