Can’dan kadın hayranına şok yanıt: Arka odaya geçelim kanıtlayayım

İspanya’da bir programa katılan oyuncu Can Yaman, kendisine “Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?” diyen kadın hayranına “Arka odaya geçelim kanıtlayayım” cevabını verdi.

Can’dan kadın hayranına şok yanıt: Arka odaya geçelim kanıtlayayım

Yakışıklı oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz günlerde davetli olarak gittiği İspanya’da bir televizyon programına konuk oldu. Tercüman eşliğinde hayranlarından gelen soruları cevaplayan Can Yaman, bir kadın hayranına verdiği tepkiyle ağızları açık bıraktı.

“BU DÜNYADAN OLDUĞUNU KANITLAYACAK BİR ŞEYLER ANLATIR MISIN?”

Gittiği her ülkede kadın hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Can Yaman, son olarak İspanya’da hayranlarıyla buluştu. Yaman’ın İspanyol kadına verdiği cevap stüdyoda ilginç anlara sebep oldu. Bir kadın seyirci Can Yaman’a İspanyolca olarak “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz, ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?” dedi.

can-yaman-dan-bu-dunyadan-oldugunu-kanitlar-12681471_5811_m.jpg

“ARKA ODAYA GEÇELİM KANITLAYAYIM”

Tercümanın çevirdiği soruya cevap veren Can Yaman ise eliyle stüdyonun arka tarafını göstererek “Arka odaya geçelim kanıtlayayım” cevabını verdi. Yaman’ın verdiği cevap karşısında büyük şaşkınlık yaşayan tercüman ise “Çevireyim mi?” diye sordu. Gülerek karşılık veren Yaman ise, tercümana “Hayır” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X