Caretta caretta’lar için seferber oldular

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, meslektaşları Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı’yla birlikte yuvalarından çıkamayan yavru caretta caretta’ları denizle buluşturdu.

Caretta caretta’lar için seferber oldular

DOĞA GÖNÜLLÜSÜ YILDIZLAR

Ekolojik Araştırmalar Derneği’nin Antalya Belek’teki kampına giden ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı, nesil tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan yavru caretta caretta’ların yuvalarından denize ulaşmalarını sağladılar. Doğa gönüllüsü olan ünlü yıldızlar, yuvalarından çıkamayan küçük deniz kaplumbağalarını böylece yaşama bağladı.

YUVALARI ELLERİYLE KAZDI

Küçük caretta caretta’ların yuvalarına ulaşmak için kumu eleriyle kazan yakışıklı oyuncu Kuvanç Tatlıtuğ’un o anlarda yaşadığı heyecan yüzüne yansıdı. Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çiftinin küçük oğulları Can’ın da katıldığı sosyal sorumluluk organizasyonunun sonunda yavru kaplumbağaların denize ulaşmalarıyla birlikte ünlü isimler rahat bir nefes aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X