Çarşı Deresi temizleniyor

Gemlik Körfezi’ne bağlanan ve ilçe merkezinden geçen Çarsı Deresi’nde Gemlik Belediyesi’nin çalışmaları kapsamında temizlik ve düzenleme yapılıyor.

Çarşı Deresi temizleniyor

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çarsı Deresi’nde boydan boya çift taraflı korkuluk çalışmalarını tamamladı. Çarşı Deresi’nin körfeze döküldüğü alana kadar olan kısmında ise 150 metre uzunluğundaki dere duvarları 2 bin m2 patlatma traverten taşlarla kaplanıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de yoğun çalışma yürüttüğü Çarşı Deresi’nde temizlik gerçekleştiriliyor. 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ekiplerin Çarşı Deresi’nin bakım, temizleme ve modernize çalışmalarına başladığını söyledi. Dere boyunda korkuluk çalışmalarıyla can güvenliğini sağladıklarını ifade eden Yılmaz, dereye deniz suyu pompalanarak devir daim sistemi ile canlıların üremesinin sağlanacağını, kötü koku ve görüntü kirliliğinin önüne geçileceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X