Çat kapı ziyarette üçüz bebek sürprizi

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, seçim çalışmaları kapsamında ‘çat kapı’ ziyaret ettiği bir evde üçüz bebek sürprizi yaşadı.

Çat kapı ziyarette üçüz bebek sürprizi

Erdem, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında 23 Nisan Mahallesi’ndeki bir sitenin apartman görevlisi olan Ümit Gözütok’un evine gitti.

Erdem, eve girdiğinde Ümit-Tuba çiftinin üçüz bebeklerini karşısında görünce hem şaşkınlık hem de mutluluğu bir arada yaşadı. Kendisi de torun sahibi olan Erdem, henüz 10 aylık olan Yusuf, Yakup ve Asil Nehir adlı üçüzleri kucağına alarak, bebekleri dakikalarca sevdi.

Seçim sonrasında da ziyaretlerine geleceğini belirten Erdem, “Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman Nilüferliler ile iç içe olacağız. Bu kapsamda çat kapı yaptığım ve çok önem verdiğime ve iş yeri ziyaretlerimi seçimden sonra da sürdüreceğim. Böylece vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini bire bir alma imkanım oluyor” dedi. Üçüzlerin babası Ümit Gözütok da, ziyaretinden dolayı Erdem’e teşekkür ederek, “İlk kez bir belediye başkan adayıyla bu kadar yakın olabildik. Hem eşim hem de üçüzlerimizle bundan büyük mutluluk duyduk” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X