Çavuşoğlu’ndan birlik ve beraberlik çağrısı

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Mudanaya’da düzenlenen kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. Çavuşoglu “Mudanya’nın kavgaya değil, birliğe, beraberliğe, hoşgörüye ihtiyacı var” dedi.

Çavuşoğlu’ndan birlik ve beraberlik çağrısı

ÖMER BİLİK

Önümüzdeki pazar günü yapılacak seçimleri saatler kala, seçim çalışmalarını sürdüren Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu,  Mudanya’da vatandaşlarla buluştu. 

Mudanya Belediyesinin AK Partili meclis üyesi Fatih Pulat tarafından Halitpaşa Mahallesi’ndeki bir restoranda düzenlenen kahvaltıda vatandaşlarla biraraya gelen Çavuşoğlu, “Mudanya’nın kavgaya değil, birliğe, beraberliğe, hoşgörüye ihtiyacı var” dedi.

 Çavuşoğlu, 24 Haziran’da Türkiye’nin siyasi tarihi bakımından en önemli seçimine gittiğini söyledi. Çavuşoğlu, Türkiye’nin 2002 yılından önce hayal dahi edemeyeceği imkanlara kavuştuğunu belirterek, ‘Türkiye son 16 yılda 3,5 kat büyüdü ama zorlu günler yaşadık, sıkıntılı süreçlerden geçtik. 

Son 16 yılda kararlı, azimli ve dik duran bir liderin önderliğinde Türkiye 3,5 kat büyüdü. Bu ülkeye hizmet etmek için önce aşkınızın olması lazım. Türkiye için bir rüyanızın, hayalinizin olması lazım. Çok badireler atlattık, yıllarca patinaj yaptık ama bu ülkenin mayası güçlü tüm bunların üstesinden gelmesini bildi. 

Hiç şüpheniz olmasın ki 24 Haziran’dan sonra bu ülke bir daha 3,5 kat büyümek için 16 yıl beklemeyecek. Millete hizmet için aşk duymak lazım, bu hizmetlerin karşılığını da bize milletimiz 24 Haziran’da sandığa giderek Devam diyerek verecek” dedi.

SİZLER BİZİM PARÇAMIZSINIZ

Denizin ve mavinin buluştuğu bu ortamda AK Parti olarak çok hizmetlere imza attıklarını ifade eden  Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Mudanya’nın vizyonuna vizyon kattıklarını ve katmaya da devam edeceklerini belirtti. Çavuşoğlu, “Sizler Mudanyalılar bizim bir parçamızsınız.

Bizim amacımız hepimiz beraber bir olarak bu ülkeye hizmet etmektir. Biz Mudanya’yı seviyoruz, biz Mudanya’ya hizmet etmek istiyoruz.

Mudanya’da kinle, nefretle, öfkeyle, sevgisizlikle ve saygısızlıkla yönetim olmaz. Mudanya’da birliğe, beraberliğe, hoşgörüye ihtiyaç var. Buradaki coşkuyu 24 Haziran’da ben inanıyorum ki sandıklara taşıyacaksınız, hepinize teşekkür ederim” dedi. 

Programa, AK Parti  Milletvekili Bennur Karaburun, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal ve çok sayıda partili katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X