Çavuşoğlu’ndan BUTTİM’e tam not

Yaklaşan seçimler öncesinde Bursa’da çeşitli temaslar gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi’nde (BUTTİM) incelemelerde bulundu.

Çavuşoğlu’ndan BUTTİM’e tam not

Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlanan Çavuşoğlu’na AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da eşlik etti. BUTTİM’deki işyerlerini de ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Burası çok güzelleşmiş.

Şehir ekonomisine ve ticaretine önemli değer katıyor. Başkan Ali Tiryaki ve Yönetim Kurulu Üyelerini başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum” dedi.

BUTTİM Başkanı Ali Tiryaki, çalışmaları ve gelecek dönem hedefleri hakkında bilgi verirken, “Bölgemizin ve özellikle BUTTİM’in cazibesi çok artıyor.

Bizler de üyelerimizin faydasına yönelik çalışmalar ile Bursa’nın tekstil ürünleri ihracatının artması için faaliyetler içindeyiz” diye konuştu.

Yenişehir cazibe merkezi haline geliyor

GÜRHAN ADANA

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, yoğun programı kapsamında, Yenişehir’de Milli Eğitim Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplam 13 projenin toplu açılışına da katıldı. Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada ise, oto test merkezi ve hızlı trene değindi.

Çavuşoğlu, ”Durmak yok koşmaya devam. Hizmetler de Yenişehir’e sağanak sağanak yağacak. Hızlı Tren’in 2019 test sürüşleri başlıyor. Oto Test Merkezi’nin evrakları tamamlandı, ihalesi yapıldı. Yenişehir cazibe merkezi haline geliyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X