Cedric Bakambu sessizliğe büründü!

Ligde 5 golü bulunan Fransız futbolcu, iki haftadır boş geçiyor.

Cedric Bakambu sessizliğe büründü!
Bursaspor’un Fransız oyuncusu Cedric Bakambu, iki haftadır fileleri havalandıramıyor. Eskişehirspor randevusunda 2 gol atan , Balıkesirspor önünde ise hat trick yapan 23 yaşındaki futbolcu, Sivasspor ve Erciyesspor maçlarından boş geçti. Ligde toplam 5 golü bulunan Cedric Bakambu’nun kanat oynadığı maçlarda çok etkili olmadığı gözleniyor. Timsah’ın diğer bir golcüsü Jose Fernandao ise Bakambu’nun gol attığı maçlarda fileleri havalandırdı ve ligdeki gol sayısını 4’e çıkardı.
 
İyi savunma yaptılar
 
Erciyesspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Bakambu şunları söyledi: ‘Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Çok iyi savunma yaptılar. Sert mücadele ettiler. Ancak buna rağmen golü bulduk. Son dakikalarda yediğimiz gol birazda şanssızlıktı. Böyle bir deplasmandan 1 puanla dönmek, hiç de fena değil. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Onu kazanarak üst sıralara çıkmak istiyoruz. O maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz’
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X