Çelik: CHP karar veren hakemle kavga etmeye devam ediyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısına ilişkin açıklma yapıyor. Çelik, “CHP, seçimle uğraşmak yerine sürece karar veren hakemle kavga etmeye devam ediyor” dedi.

Çelik: CHP karar veren hakemle kavga etmeye devam ediyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Çelik’in açıklamalarından satır başları; 

“Futbol bizim kimliğimizin önemli bir parçası. Galatasaray’ı tebrik ediyoruz. Galatasaray Kulübü köklü bir kulüptür. Başta Fatih Terim olmak üzere, tüm futbol camiasını tebrik ediyoruz.”

“19. yüzyılın en büyük trajedilerinden biri olarak Çerkez Sürünü 155. yılında anılıyor. Çok acı bir hadisedir. Karadeniz’de bazı gemilerin sefer yaparken bu insanların cesedini yüzerken gören insanlar var. “

“İstanbul seçimlerini önemini koruyor. Usulsüzlüklerle ilgili Yüksek Seçim Kurulu’nun aldığı kararla süreç başladı.”

“CHP seçim süreciyle uğraşmak yerine YSK’ya saldırıyor. CHP adayının ve yönbetimimin İstanbul seçimine yönelik olarak tavır değişikliğinin izlenmesini çok önemli buluyoruz. Bilgisayar başında birtakım hatalar olabilir, biz sorumuluk kabul etmeyiz diyorlar.”

“Bu kadar eminseniz niçin bütün oyların sayılması için güçlü bir duruş ortaya koymadınız? Madem bu kadar kendinize güveniyorsunuz? Neden oyların yeniden sayılmasını istemiyorsunuz?

“Hatalar düzeldikçe bizim adayımızın oylarının heba olduğu, ncak karşı tarafın oylarının hiçbir şekilde değişmediği gözlendi. Neden Binali Yıldırım’ın oyları sürekli artarken diğer adayın oyları artmıyor. CHP Sözcüsü neden cevaplayamıyor? YSK en güvendiğimiz kuruldur diyeceksiniz, sonra saygı göstermeyeceksiniz. Bu süreç milletin hakimiyetine kalmıştır.”

“CHP, hırçınlaşan üslupla seçimle uğraşmak yerine sürece karar veren hakemle kavga etmeye devam ediyor.”

“Sempatik mesajlar vermek hukuki sürecin alternatifi değildir, sempatik mesajlarla hukuki sorunları örtbas edemezsiniz.”

“Sonuçta siyasetçinin yegane patronu olan aziz milletimiz, İstanbul seçmeni karar verecektir.”

“İstanbul seçimiyle ilgili görevlendirilmelerimiz yapılmıştır. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdüyor.”

“Avrupa demokrasisini aşırı sağcı ve ırkçı gruplarlar zehirleyecektir. Bu insanlar görünmez bir Berlin Duvarı kurmaktadır.”

“Aşırı sağ Avrupa’nın DEAŞ’ıdır.”

“Umarım Avrupa’da çoğulculuk kazanır, demokrasi kazanır.”

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yürüttüğü diplomasi sayesinde 17 Eylül’de İdlib’de bir ateşkes sağlandı. Ancak rejim güçleri kabul edilemez bir şekilde İdlib’de bu mutakabatı sabote ediyor. Nitekim ateşkes ihlalleriin azaltıması için koordineli bir şekilde çalışmalar devam ediyor.”

“Suriye’de Rejim güçleri sivil yerleşim birimlerini ve okulları hedef alarak yeni katliamlara imza atıyor. Bu, İdlib muhtırasının açıkça rejim tarafından sabote edilmeye çalışıldığına dair bir tablodur.”

“ABD’nin nükleer anşmadan çekilmesi birçok problem doğrucaktır. ABD’nin anlaşmadan çekilmesinin yıl dönümünde İran’da birkaç maddeyi esnetti.”

“Bölge çok büyük bir gerginlikle karşı karşıyadır. Bu İran halkına karşı en büyük vefasızlık olur. ABD-İrn hattında ortaya çıkan gerilim, Irak, Afganistan ve Yemen’de karşılık bulacaktır. Bu bölgede asker artırmaktan, ülkeleri tehdit edebilecek yaklaşımdan kaçınılmalıdır.”

“Yunanistan ve Rum bölgesinin Türkiye’nin kıta sahanlığına olan saldırganlığının, provakatif yaklaşımlarının bizim açımızdan hiçbir önemi yoktur. Türkiye bölgedeki menfaatlerinin sonuna kadar savunmaya devam edecektir.”

“Türkiye böyle bir oldu bittye kesinlikle müsaade etmeyecektir.”

“KKTC ve Türkiye’nin hakimiyetine karşı yapılan girişimlere en güçlü cevap en kısa sürede verilecektir.”

“Uluslararası hukukun vadettiği gibi Kıbrıs’ın etrafındaki kaynaklar iki kesime aittir.”

“İyi komşuluk ilişkileri isteniyorsa, Türkiye’den daha iyisi yoktur. Ama bir tür provakasyon varsa Türkiye’den daha kararlısı yoktur.”

(Samsun’daki 19 Mayıs kutlamaları) “19 Mayıs ruhu toplumuzun ortak bir değeridir. Birtakım parti yöneticileri bunu anlamamaktadır. Bu bir devlet törenidir. Tüm milletin ortak değerlerini yansıtmaktadır. Son derece güzel bir törendi. Milletin devleti adına yapılmış törendir. Bulunmayaraın bunu Cumhur İttifakı organizasyonu gibi görmesi sadece basiretsizliktir.”

“Sayın Cumhurbaşkanımızın izni dahilinde istihbarat birimlerimiz insan hakları ihlali engellemek için birileriyle görüşebilir. Tüm devletler bunu yapar. Ama tabi ki Esad ve Suriye konusundaki tutumuz değişmemiştir. Rejim ve yönetimle ilgili pozisyonumuz değişmedi.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X