Cem’den hayranlarına uyarı: 1500 liralık güldürmüyorum

Cem Yılmaz, “Diamond Elite Platinum Plus” gösterisi için bilet arayışında olan hayranları için sosyal medya hesabından uyarıda bulundu.

Cem’den hayranlarına uyarı: 1500 liralık güldürmüyorum

Bilet satış noktalarındaki Cem Yılmaz “Diamond Elite Platinum Plus” gösteri biletleri tükendi bile. Ancak gösteriyi izlemek isteyen Cem Yılmaz hayranları biletleri bulmak için tüm yolları deniyor.

Karaborsada fiyatları artan biletler için de ünlü komedyen uyarı yapmaktan kendini alamadı. 1500 TL’ye kadar çıkan bilet fiyatları için uyanık olun mesajını Twitter’ın üzerinden verdi.

“BİRİ SİZİ KESİN KANDIRIYORDUR”

Sevenlere biletlerinin gerçek fiyatı üzerinden satış yapanlar hakkında uyarıda bulunarak “İllegal biletlere dünyanın parasını vermeyin. Karaborsaya itibar etmeyin. Uyanık olun. 1500 liralık güldürmüyorum! Böyle bir bilet fiyatı görürseniz, kesin kandırılıyorsunuz demektir.” mesajı attı. Twitter hesabı üzerinden takipçilerine ayrıca “Gösterinin orijinal biletleri@biletix de… Cuma günü nisan ayı için çıkacak. İlginize teşekkür eder, lütfen uyanık olalım derim…1500 liralık güldürmüyorum bunu benden duyun :)böyle bir bilet fiyatı görüyorsanız biri sizi kesin kandırıyordur.” açıklaması ile sözlerini yineledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X