Centilmenlikte üstlerdeyiz

Kırmızı kart görmeyen yeşil beyazlılar, 12 haftayı 29 sarı kartla geçti.

Centilmenlikte üstlerdeyiz

12 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de 463 sarı, 34 kırmızı kart çıktı. 18 takımdan Bursaspor, Kasımpaşa, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor, maçlarını kırmızı kart görmeden tamamladı. Bu dört takımdan futbolcusu daha az sarı kart gören Kasımpaşa, gösterdiği başarılı performansın yanı sıra centilmenlikte de öne çıktı.Ligin en çok gol (26) atan takımı konumundaki İstanbul temsilcisini  centilmenlikte 21 sarı kartla Trabzonspor izledi.Lider Medipol Başakşehir 26, Samet Aybaba yönetimindeki Bursaspor da 29 sarı kartla ligin centilmen ekipleri arasında yer aldı.

SAĞLAM’IN TAKIMI

Ligde 12 haftalık periyodun en ‘hırçın’ takımı ise 6 kırmızı kartla Çaykur Rizespor oldu.Son sırada yer alan Çaykur Rizespor’da Koray Altınay, Matic Fink, Samudio, Abdullah Durak, Orhan Ovacıklı ve Marwane Saadane kırmızı kart gördü. Kayserispor da gördüğü 4 kırmızı kartla ligin ‘hırçın’ ekipleri arasında yer aldı.Ertuğrul Sağlam yönetiminde lige istediği başlangıcı yapamayan Kayserispor’da Şamil Çinaz, Rajko Rotman, Kana Bıyık ve Tiago Lopes takımını eksik bıraktı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X