Çevre bilinci için çöpleri temizlediler

Bursa’da bir grup, genç nesillere çevre bilincini kazandırmak maksadıyla Gölyazı’da yerlerdeki çöpleri toplayarak temizlik yaptı.

Çevre bilinci için çöpleri temizlediler

Türkün Holding çalışanları çevreyi temizlemek için Gölyazı’da çöp topladı. Genç nesillere çevre bilincini aşılamak maksadıyla yapılan etkinliğe çalışanlar aileleriyle katıldı. Çocuklarıyla birlikte yerdeki çöpleri tek tek toplayan şirket çalışanları Gölyazı halkından da olumlu tepkiler aldı. Nilüfer Belediyesi de etkinlikte kullanılan çöp poşeti ve eldiven gibi malzemeleri vererek katkı sağladı.

Türkün Holding Doğa ve Çevre Grubu Lideri Hüseyin Yılmaz, “Nilüfer Belediyesi’nin de katkılarıyla güzel bir beldemiz olan Gölyazı’da, çalışanlarımızın aileleriyle beraber katılım sağlayacağı çevre temizliği etkinliği düzenlemeyi düşündük. Burada da şapkalarımızı taktık, eldivenlerimizi giydik çevreyi temizliyoruz. ‘Çok kirlettik biraz da temizleyelim’ diyoruz” şeklinde konuştu. 

Bu tarz etkinliklerin devam edeceklerini belirten Yılmaz, çevre temizliğinin yanında ağaçlandırma gibi birkaç planları olduğunu da söyledi. Ayrıca orman yangınında yanan yerleri ağaçlandırmak için kampanyaya katılacak olan şirket her çalışanı için bir fidan dikecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X