Ceza iptal olur mu?

Bursaspor yönetimi puan silme cezasına itiraz edecek ancak beklenti fazla yok.

Ceza iptal olur mu?

Kulübün yaptığı son araştırmalara göre kararın kesin olduğu ve dönme ihtimalinin olmadığı belirtildi. Başkan Mesut Mestan ise ilerleyen süreçte aynı tabloyla karşılaşmamak için düğmeye bastı. İlk sırada Jires Kembo var. 

Bursaspor’da Adana Demirspor karşılaşması öncesi şok bir gelişme yaşanmış ve 3 puan silme cezası gelmişti. TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak yeşil beyazlılara böyle bir ceza vermişti. Türkiye Futbol Federasyonu Bursaspor‘dan başka TFF 1.Lig‘den; Eskişehirspor, Osmanlıspor Futbol Kulübü, TFF 2.Lig’den; Birevim Elazığspor, Kardemir Karabükspor, Sakaryaspor A.Ş, Şanlıurfaspor ve Uşak Spor A.Ş. kulüplerine 3’er puan tenzili cezası verdi.

KARAR KESİN

Peki, bu kararın dönme ihtimali var mı? Yeşil beyazlı mulüp geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada karara itiraz edeceğini duyurmuştu. Ancak kulübün yaptığı son araştırmalara göre kararın kesin olduğu ve dönme ihtimalinin olmadığı belirtildi. Çünkü Türkiye Futbol Federasyonunun Bursaspor’a daha önce süre verdiği ve ikinci kez böyle bir şansın olmadığı ifade edildi.

1 AYLIK SÜRE VAR

Başkan Mesut Mestan ise ilerleyen zamanda böyle bir cezayla tekrar karşılaşmamak için harekete geçti. Alacaklı olan isimlerle görüşecek olan Mestan’ın listesindeki ilk isim Jires Kembo. Bursaspor’dan 1 milyon Euro’nun üzerinde alacağı bulunan tecrübeli futbolcu için yönetimin önünde 1 aylık bir süre var. Bu sürede Kembo ile anlaşmak isteyen Bursaspor yönetimi, gelebilecek diğer puan silme cezalarının bu yöntemyle önüne geçmek istiyor. Bilindiği gibi Kembo daha önçe Bursaspor’a alacakları için ihtarname çekmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X