Cezaya kızdı aracını parçaladı

Manisa’da bir sürücü, yediği trafik cezasına kızınca kendi aracını parçaladı.

Cezaya kızdı aracını parçaladı

Olay, Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi (Doğu Caddesi) üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Ergen Caddesi’nden Gazi Mustafa Kemal Caddesi’ne ters yönden giriş yapan 34 ZE 1013 plakalı araca trafik polisi ceza kesmek istedi. Polisin ceza kesmesine sinirlenen adı öğrenilemeyen sürücü kendi aracını parçalamaya başladı. Arabasından çıkardığı teyp ile arabasının camlarını kıran sürücü hızını alamayarak arabasını tekmelemeye başladı. Arabasına zarar veren sürücü daha sonra bir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı.

Kısa bir süre sonra arabasının başına tekrar gelen sürücü arabasından bazı eşyaları alarak yine olay yerinden uzaklaştı.

Görgü tanıklarından biri, araç sürücüsünün ters yöne girdiği gerekçesiyle trafik polislerinin ceza yazmasına sinirlendiğini anlatarak, “Bir anda sürücü arabasını parçalamaya başladı. Sonra çekip gitti” dedi.

Polis, olayla ilgili tutanak tutarken caddedeki araç çekiciyle yoldan kaldırıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X