CHP 9 ilçenin adayını tanıttı

CHP İl Başkanlığı yerel seçimler için Partisi Meclisi’nde adaylıkları onaylanan 9 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı.

CHP 9 ilçenin adayını tanıttı

HATİCE DAL

CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda; Gemlik, Gürsu, Harmacık, Karacabey, Kestel, Keles, Orhangazi, Orhaneli ve Mustafakemalpaşa belediye başkan adayları tanıtılırken, İl Başkanı Hüseyin Akkuş, yerel seçimlerde son derece iddialı olduklarını söyledi. Bursa’nın birçok yerel sorunla karşı karşıya olduğunu iddia eden Akkuş, “Bursamız Türkiye’nin en büyük illerinden birisi ve siyaset sahnesinde de son derece önemli bir konuma sahip. Uzun yıllardan beri de iyi yönetilemiyor” dedi. 

“BAŞKA BURSA MÜMKÜN”

Başka bir Bursa’nın mümkün olduğunu da ifade eden Akkuş, “Siyaseti, Bursa halkı ile örmek üzere geliştirdiğimiz planlar mevcut. Biz iddialıyız. Sivil toplum örgütleri ve odalar ile birlikte siyaseti öreceğiz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi, Bursa’yı kazanmaya, Bursa’yı bir Eskişehir, bir İzmir, bir Aydın yapmaya kararlıyız” şeklinde konuştu. Akkuş, isimleri henüz ilan edilmeyen belediye başkan adaylarının da kısa sürede açıklanacağını sözlerine ekledi. 

9 İLÇENİN ADAYLARI… 

Toplantıda kamuoyuna tanıtılan belediye başkan adayları şunlar: Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Türkcoş Pekiner, Harmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Tufan, Karacabey Belediye Başkan Adayı Murat Tanrıverdi, Kestel Belediye Başkan Adayımız Yıldıray Atlı, Keles Belediye Başkan Adayı Ahmet Zekai Yıldız, Orhangazi Belediye Başkan Adayı Ş. Çetin Çoklar, Orhaneli Belediye Başkan Adayı Vildan Koç ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Alper. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X