CHP Bursa’da ilk aday adayı Aydın

Bursa’da, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi CHP’de ilk milletvekili aday adayı DAĞDER eski Başkanı Erkan Aydın oldu.

CHP Bursa’da ilk aday adayı Aydın

CHP Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan Erkan Aydın, “Ülkemizin, milletimizin ve devletimizin daha iyi yönetilmesi, daha etkili ve faydalı kanunlar yapılması, her birimizin daha güvenli ve daha huzurlu, daha müreffeh ve daha mutlu bir hayat sürmesine ihtiyacımız olduğu kanaati ile görev ve sorumluluk almaya talip olma kararı verdim” dedi.

30 Mart mahalli seçimlerinde Osmangazi belediye başkan adayı olarak gösterdikleri performans ve seçmenlerin teşvikiyle genel seçimler için hazırlandıklarını dile getiren Aydın, “Bu seçimde, parti örgütümüzle uyumlu bir çalışma sergileyerek, Osmangazi ilçesinde CHP oylarına 68 bin 919 oy ekleyerek yüzde 77 oranında artış sağlama başarısının altına imza atmıştık. Bu başarıdan hareketle, genel seçimlerde de bu yükseliş grafiğini sürdüreceğimize inancımla, Bursa’mızın yeşilinin tonunu, suyunun tadını, havasının temizliğini korumak, sağlıklı kentleşmesini ve daha fazla hizmet almasını sağlamak için, demokrasi ve hukukun hakim tek güç olması ve tüm insanların gerçek adaleti bulduğu yargı sisteminin yeniden tesisi için, milletin daima içinde bulunan ve kolay ulaşılabilen bir vekili olarak çocuklarımıza, ülkemize ve aziz Türk milletine karşı sorumlulukları yerine getirmek için sorumluluk almaya talibim” diye konuştu.

Erkan Aydın’ın aday adaylığını açıkladığı toplantıya CHP il yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X