CHP Ceyhan İlçe Başkanlığına Kadir Aydar Yeniden Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan İlçe Başkanlığına Kadir Aydar yeniden seçildi. Tuncay Karabay Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye, CHP Adan…

CHP Ceyhan İlçe Başkanlığına Kadir Aydar Yeniden Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan İlçe Başkanlığına Kadir Aydar yeniden seçildi. Tuncay Karabay Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye, CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, İl Başkanı Gökhan Yağ, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, milletvekili aday adayları, il yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede Divan Başkanlığını CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen yaptı. Türkmen, “Burada yapılacak seçim ne olursa olsun hep birlikte, el ve gönül birliğiyle 1 Kasım’da partimizin iktidarı için elimizden geleni yapacağız” dedi. İl Başkanı Gökhan Yağ ise, “CHP ülkemizin en zor dönemlerinde siyasi kaygıları bir kenara bırakıp önce Türkiye diyerek elini taşın altına koyan ve sorumluluk alan partidir” dedi. Konuşmaların ardından oy kullanımına başlandı. Kongrede 320 delegenin 239’u oy kullanırken, 238 geçerli oy ile Kadir Aydar yeniden CHP Ceyhan İlçe Başkanı oldu. Aydar’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Şahin Uğur, Bekir Yalçın, Ali Kızılırmak, Tarık Balıkçı, Ömer Kurt, Selçuk Taşçı, Mahmut Buldu, Halil Özbay, Ayhan Bitirgiç, Saim Çelik, Zübeyir Yaman, Binnaz Alkan, Şengül Çiller, Serap Bozkurt Lokman, Deniz Örlün ve Nejla Durmuş”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X