CHP PM yarın toplanacak

CHP’nin kurultaydan sonra en yetkili organı olan Parti Meclisi yarın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında “seçim” gündemiyle toplanacak.

CHP PM yarın toplanacak

CHP Basın Birimi’nden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun yarın saat 11.00’de toplanacak PM öncesi açıklama yaptığı belirtildi.

Kılıçdaroğlu’nun aday belirlemede tüzük hükümlerinin uygulanacağını, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere, milletvekili adaylarının yüzde 85’inin önseçim yöntemiyle belirleneceğini bildirdiği ve şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

“Parti Meclisi toplantısından sonra geceli, gündüzlü çok ama çok çalışacağız. Girmediğimiz ev, sıkmadığımız el, sorununa sahip çıkmadığımız hiç bir mağdur ve mazlum kalmayacak. 7 Haziran’da 4 yıllığına istediğimiz yetkiyi alacağiz, iktidar olacağiz veCHP iktidarinda ülkenin nasıl mutlu huzurlu, kardeşçe yönetileceğini hem içte hem dışta herkese göstereceğiz.”

Merkez Yönetim Kurulunun sunacağı raporu da görüşecek olan PM sonrasında ise aday adaylarının başvurularının alınacağı kaydedildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X