CHP Yenişehir’e geçici yönetim

24 Haziran seçiminde başarısız oldukları gerekçesiyle istifa eden Necdet Sert başkanlığındaki CHP Yenişehir İlçe Yönetimi’nin yerine Süleyman Aydoğdu başkanlığında geçici yönetim kurulu oluşturuldu. 

CHP Yenişehir’e geçici yönetim

GÜRHAN ADANA

Yenişehir ilçe yönetim kurulunun 11 Eylül’de topluca istifa ettiğini ve yönetimde bir boşluk oluştuğunu ifade eden Aydoğdu, ‘İstifaların ardından ortaya çıkan yönetim boşluğunun giderilmesi amacıyla Genel Merkez Yönetim Kurulumuz 5 kişilik Geçici Yönetim Kurulu’nu görevlendirdi’ dedi.

Geçici yönetim kurulunun bir ay görev yapacağını ve parti tüzüğünde belirtilen esaslar dahilinde oluşacak olan yeni yönetim kuruluna görevi teslim edeceğini belirten Aydoğdu, ‘Bu süre zarfında hedefimiz partimizin kurumsal kimliğini en iyi şekilde temsil etmek ve büyük CHP ailesini kucaklamak olacaktır.

Türkiye’nin CHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bu süreçte tüm zorlukları başta partimize gönül vermiş üyelerimizle birlikte aşacağımıza olan inancımız tamdır. Bu sürecin CHP’nin Yenişehir’de güç kaybettiği anlamına gelmediğini, aksine yerel seçim sürecinde partimizi en iyi şekilde temsil edecek yeni bir yönetimin oluşmasına katkı sağlayacağını vurgulamak istiyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X