CHP’de ortalık karıştı 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katıldığı Bursa örgüt buluşmasında partililer birbirlerine girdi, ortalık savaş alanına döndü.

CHP’de ortalık karıştı 

İl Başkanı Hüseyin Akkuş’a tepki gösteren bir meclis üyesi ile diğer partililer arasında çıkan kavga nedeniyle taraflar uzun süre sakinleştirilemedi. 

CHP Yıldırım İçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun konuk olarak katıldığı örgüt toplantısında olaylar çıktı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Kaftancıoğlu’nun konuşmasının ardından soru-cevap kısmına geçildiği sırada ortalık karıştı.

AKKUŞ’A MİKROFON FIRLATTI..

Soru cevap kısmında söz alan Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Recep Bayram, 31 Mart yerel seçimlerinin CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un belediye başkan adayı Mustafa Bozbey’i desteklemediği için kaybedildiğini öne sürerek Kaftancıoğlu’na, “Siz hikayenizi anlattınız. Bizim hikayemizde biraz eksiklikler var. Bizim hikayemizde zalimler, mazlumlar bir de Hüseyin Akkuş gibiler var” dedi. Bunun üzerine CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Bayram’a cevap vermek istedi. Bayram ise Akkuş ve Kaftancıoğlu’nun oturduğu masaya mikrofon fırlattı. Bu duruma tepki gösteren partililer İl Başkanı’na hakaret ettiğini öne sürdükleri meclis üyesine saldırdılar. İki tarafın da birbirine girmesiyle olaylar büyüdü ve toplantı yarıda kesildi. Olaylar sırasında görüntü almak isteyen basın mensuplar da darp edildi.  

KAFTANCIOĞLU SALONU TERK ETTİ…

CHP yöneticileri yaşanan olaylardan dolayı toplantıya katılanlardan özür dilerken,  Kaftancıoğlu da partilileri sakinleştirmeye çalıştı. Olaylar gözlerinin önünde cereyan eden CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu bir süre sonra salonu terk etti.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X