CHP’lilerden yangın bölgesine ziyaret

Mudanya’nın Göynüklü Mahallesi’nde başlayan ve daha sonra Çağrışan ve Bademli’ye sıçrayan yangınla ilgili CHP’liler Çağrışan Mahallesine ziyaret gerçekleştirdi.

CHP’lilerden yangın bölgesine ziyaret

ÖMER BİLİK

CHP Genel Başkan Yardımcıları Orhan Sarıbal, Gülizar Biçer Karaca, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş,  Bursa milletvekilleri ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile yardımcılarının katıldığı ziyarette zarar görenlerin talepleri dinlendi. 

CHP Tarımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, “Rantlar yüzünden yangınların arttığını görüyoruz. İnsan nereye girdiyse, orada vahşet, yangın ve kötülük var artık yeter. Bir an önce gece görüşlü yangın söndürücü helikoptere Bursa’nın ihtiyacı var” dedi.  

CHP Doğa Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ise, “Ben inanıyorum yangın nedeniyle zarar gören alanlar yeniden ağaçlandırılacak, doğaya orman olarak kazandırılacak” dedi. 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, “Göründüğü kadar bu yangın hiç masumane değil ve bir izmaritten çıkacağını söyleyecek bir durum yok. Eğer izmariti bulduysanız onu atanı da bulmanız lazım, izmaritten açıklaması manidardır. Yanan yerler eskisinden daha iyi şekilde ağaçlandırılacaktır ve kesinlikle betonlaştırmaya açılmayacaktır” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X