Cihatlı’ya ilkokul

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi toplu konut alanında yaptırılan 16 derslik, 4 ana sınıfı ve 2 özel eğitim sınıfı bulunan ilkokulun temeli törenle atıldı.

Cihatlı’ya ilkokul

Törende Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ile belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bin 400 konutlu Cihatlı toplu konut bölgesine aile sağlık merkezi de yaptıklarını ifade ederek, ilk etap 158 dairelik bölüme mayıs ayında vatandaşların yerleşmeye başlayacağını kaydetti.

7 bin kişinin yaşayacağı bu bölgede bir de ortaokul yapmayı hedeflediklerini ifade eden Refik Yılmaz, 5 yeni sağlık ocağı ve 5 yeni okul spor salonu ile hem eğitime, hem sağlığa, hem de spora önem verdiklerini kaydetti. Yılmaz, Arif Nihat Asya İlkokulu’nun ekim ayında hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Gemlik’in deprem riski konusunda ciddi adımlar atıldığını ifade ederek, gelişim açısından Bursa’nın en önemli ilçelerinden birinin Gemlik olduğunu belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X